Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دریافتی شامگاه دوشنبه ایرنا، حمیدرضا ایزدی دوشنبه در چهارمین جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان فارس افرود: پرداخت کمک هزینه ثبت جهانی برند کالا، بنگاه و جغرافیایی در بازارهای هدف، حمایت از برنامه توانمندسازی صادراتی بنگاه های کوچک و متوسط، حمایت از ایجاد، راه اندازی، تکمیل، تجهیز و توسعه زیرساخت های صادراتی از جمله مشوق ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: توسعه فعالیت مراکز تجاری و دفاتر فروش و بازاریابی در بازارهای هدف و کمک هزینه اعزام هیات‌های تجاری و بازاریابی و سرمایه گذاری و حضور در نمایشگاه‌های بین المللی و اختصاصی، پرداخت کمک هزینه حمل هوایی (کشورهای روسیه و چین) و فعالیت‌های تبلیغاتی، بازاریابی، اطلاع رسانی، مشاوره، آموزش و فرهنگ سازی از دیگر موضوعات و مشوق‌های صادراتی است که اعمال می‌شود.
دبیر کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان فارس گفت: تشکیل این کارگروها و کمیته‌های مرتبط صادرات غیرنفتی توسعه صادرات، به منظور بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های صنعتی، معدنی، کشاورزی و خدماتی استان برای تقویت بخش تولید و تجارت و هماهنگی بخش صادرات با موضوعات بازرگانی داخلی و اصل نگاه جامع و یکپارچه به موضوع صادرات، جلوگیری از خام‌فروشی و صادرات کالاهای با ارزش افزوده بیشتر، بهره‌گیری مناسب از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل در افزایش صادرات غیرنفتی و تنوع‌ بخشی به کالاهای صادراتی است.

ایزدی با اشاره به موضوع توسعه صادرات غیرنفتی و مدیریت واردات به عنوان یکی از محورهای هفت گانه برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، بیان کرد: با توجه به تحریم‌های ناجوانمردانه و محدودیت‌های بین‌المللی در شرایط کنونی، صادرات غیرنفتی نقش به‌سزایی در تقویت بخش تولید، حفظ اشتغال و تامین درآمدهای ارزی ایفا می‌نماید.
ظفر افشون معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این جلسه در خصوص اظهارنامه‌های صادراتی، صادرکنندگان از گمرکات استان فارس گفت: ضرورت دارد در این خصوص آسیب‌شناسی و عارضه یابی صورت پذیرد که چرا برخی صادرکنندگان تمایل و یا توانایی اظهار پروفرم‌های صادراتی را از گمرکات استان فارس ندارند، تا با قید فوریت دستگاه‌های متولی نسبت به رفع مشکلات احتمالی اقدام کنند.
وی با تاکید بر اینکه استانداری فارس با تمام وجود و ظرفیت های لازم از سرمایه‌گذاران واقعی این بخش حمایت خواهد نمود،  از تمامی سرمایه گذاران و علاقه‌مندان و دلسوزان استان فارس درخواست کرد تا در صورت  تمایل به سرمایه‌گذاری در ایجاد و یا اتمام پروژه‌های زیرساختی صادراتی استان، به دبیرخانه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استان فارس مراجعه کرده، و نسبت به این مهم اقدام کنند.
وی ادامه داد: براساس شاخص‌ها، گزارش عملکرد فعالیت و پیشرفت پروژه و میزان اثر بخشی در صادرات و نیز براساس نوع  و میزان محصولات و ارائه طرح توجیهی فنی اقتصادی خدمات تسهیلاتی به صادرکنندگان غیرنفتی استان ارایه می‌شود.
در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان فارس، روند برگزاری میز کشوری عراق و عمان، مشوق‌ها و بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی و شیوه پرداخت کمک سود تسهیلات ویژه بانکی در حوزه اعتبارات صادراتی به صادرکنندگان از جمله فنی مهندسی، شتاب دهنده‌های صادراتی، خدمات فرهنگی،  هنری، نوآورانه و خلاق، همچنین بررسی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی، اولویت‌بندی بازارهای هدف و امکانات موجود بحث و بررسی و تصمیمات اجرایی اتخاذ شد.

برچسب‌ها شیراز صادرات غیر نفتی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز صادرات غیر نفتی فارس شیراز صادرات غیر نفتی فارس اخبار کنکور کارگروه توسعه صادرات توسعه صادرات غیرنفتی غیرنفتی استان استان فارس کمک هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۳۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند

اسفندیار دریکوندی ، ضمن اشاره به تنوع بالای کالا‌های صادراتی استان، گفت: در همین رابطه کشور‌های عراق، پاکستان، آذربایجان، افغانستان، روسیه، امارات، گرجستان، هند، چین و ازبکستان عمده کشور‌های هدف صادراتی استان قم بوده‌است.

مدیرکل گمرکات قم افزود: در این مدت بیش‌از ۳۰ نوع کالا از گمرکات استان به کشور‌های مورد نظر صادر شد که مهمترین آنها شامل محصولاتی همچون کفش و صندل، انواع گرانول و کامپاند، سرب، پلی استر، شماری از محصولات شیمیایی، محصولات غذایی همچون تخم مرغ و برخی از لوازم صنعتی است.

او ادامه داد: در سال‌های اخیر بستر‌های لازم برای صادرات انواع کالا‌های مورد توجه تجار در گمرکات استان قم فراهم شده‌است و ما امیدواریم در سال‌جاری با همراهی فعالان اقتصادی شاهد افزایش هرچه بیشتر میزان صادرات کالا‌های ساخت داخل از گمرکات این استان باشیم.

گفتنی است فروردین‌ماه امسال حدود ۱۲ هزار تُن کالا در قالب ۳۳۵ اظهارنامه به ارزش ۱۰ میلیون و ۲۷۳ هزار دلار از گمرکات این استان صادر شد.

با توجه به شرایط خاص فروردین‌ماه همچون وجود تعطیلات نوروزی و روند آغاز کار واحد‌های تولیدی، حجم صادرات استان از ماه‌های آینده با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد و گمرکات قم برای تحقق این هدف در آمادگی کامل به سر می‌برد.

در این مدت حدود سه هزار تُن کالا نیز در قالب تعداد ۹۱ اظهارنامه به ارزش ۱۱ میلیون و ۴۲۱ هزار دلار از طریق گمرکات قم وارد کشور شد، همچنین درآمد کل گمرکات استان از فعالیت‌های تجاری به ۴۱۷ میلیارد ریال رسید.

گفتنی‌است سال گذشته نیز ۲۳۲ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۷۹۴ دلار صادرات انواع کالا از گمرکات این استان به کشور‌های مختلف جهان صورت پذیرفت. این میزان صادرات در قالب ۶ هزار و ۳۳۲ اظهارنامه به وزن ۲۴۲ هزار و ۴۵۵ تُن بود که نشان دهنده پویایی فعالیت‌های تجاری در استان قم است.

در همین راستا سال گذشته درآمد کل گمرکات استان قم به ۲۰ هزار میلیارد ریال رسید که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشت.

لیست کالا‌های صادراتی استان قم به بازار‌های جهانی بسیار متنوع است که عمده‌ترین آنها در قالب ۳۲ نوع کالا مورد شناسایی قرار گرفته و انواع محصولات صنعتی، شیمیایی، معدنی، خوراکی و سایر کالا‌ها را دربر می‌گیرد.

همچنین در این مدت ۴۷۸ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۹۵۸ دلار کالا در قالب سه هزار و ۲۸۲ اظهارنامه به وزن ۸۹ هزار و ۴۹۰ تُن از طریق گمرکات قم وارد کشور شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات گمرکات کرمانشاه
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات از استان کرمانشاه
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲